November 14, 2010

Entry dan Komen di blog aku | Penghargaan kepada pembaca blog

Pejam celik, pejam celik. Aku dah pun menaip sebanyak 700 entry. Tak sangka betul. Dah banyak rupanya aku menulis. Sejak dari blog aku berdomainkan apieceofaword.blogspot.com hinggalah aku bertukar kepada aizatshafiq.com. Wow! Entry ni genaplah entry aku yang ke 700.



Baru 700 entry masih lagi dikira baru untuk aku. Ye la kan, kalau nak lawan dengan Ben Ashaari yang dah beribu-ribu tu, memang tak terlawan la kan. Aku nak cecah 1000 pun tinggal lagi 300 ratus. Tapi takpe. Lame-lame nanti sampai la aku ke entry 1000 tu kan. Hehehe. 


Kalau komen pulak, aku baru dapat sebanyak 4,123 komen. Yang datang dari korang sebagai pembaca blog aku. ribuan terima kasih aku ucapkan. Sebab korang sudi datang, baca dan komen di entry aku. Tanpa korang, macam mana la blog aku nak hidup kan?...kan?...

Oklah, sebagai menghargai jasa korang yang selalu datang dan singgah kat blog aku ni. Aku nak bukak balik bloglist untuk blog aku. Sebab hari tu ade jugak pembaca aku yang tetinggal. Jadi sebagai tak nak menghampakan korang sebagai pembaca blog ni, aku nak bukak balik bloglist aku. Tapi untuk pertambahan je la. Kepada yang dah tersenarai dalam bloglist aizatshafiq.com hari tu, korang tak payah isi dah ye. Aku bukak kepada penyertaan baru je. =)

Kalau korang nak join bloglist aku, boleh la tinggalkan URL @ alamat blog korang kat entry ni. Tawaran ni tak lame ye. Cuma setakat 12.00 tengah malam esok. Jadi korang tinggalkan cepat-cepat tau. 

15 comments:

En iLHAM said...

nak2

http://kauilhamku881204.blogspot.com/

KAU ILHAMKU

thanx bro

Emilia Emira said...

http://emiliaemira.blogspot.com/

thnx

Nur Suaidah said...

700 dah kee?? aku pun 715.. hahaha! lebih kuranglah kite yekkkk :D

Nur Azila Ismail said...

semoga aizat terus sukses :)

Cik Kuku Besi Penumbuk said...

mau mau

http://missyaniabdullah.blogspot.com

thanks yer

aizatshafiq said...

@molmolla

hahahaha...ye ke?...
ko lagi advance la kirenye ek?...
=p

aizatshafiq said...

@nur azila ismail

thanks ek..
=)

Amirah Laili said...

nak tumpang juga

http://citateh.blogspot.com/

thanx!

Siti Safiyyah said...

Oleh kerana name ku tiada di situ, so ku jua mahu join jugak! hehe,

http://lurvemyblog.blogspot.com

ok, thank you en. aizat. =)

aishah ramli said...

nak jugak,nak jugak!

http://www.misstinggilampai.blogspot.com

tenkiu (:

Unknown said...

Tahniah. Selamat Menyambut Hari Raya Haji.

Unknown said...

sempat lg ke x ni?huhuhu

http://tarianjemariseni.blogspot.com

may Allah bless you..;)

Faizalpj said...

http://faizalpejay.blogspot.com

maverick said...

thank you ar bro...ko memang hensem...

http://www.mytalkthetalk.com

AmirSyah Mazlan said...

jom join contest ramai2...!!