November 9, 2010

Ingin berada dalam bloglist aizatshafiq.com?

Kalau korang perasan, kat blog aku ni dah tak ade blog list. Bukan sebab aku nak buang. Tapi entah macam mane boleh hilang. Ni semua sebab aku cuba-cuba tukar template blog. Secara tak langsung blog list dalam blog aku pun hilang. Aku pun tak tahu sebab ape.



Jadi bermula tengah malam 7hb November 2010, tepat jam 12.00 tengah malam. Aku nak buka blog list baru. Sebab nak bagi peluang kat korang berada dalam blog list aku la. Jadi korang tinggal kan link korang kat entry ni ye. Sebab aku akan tutup permohonan ni sampai 10hb November 2010. Tepat jam 11.59 p.m.

Senang je. Korang tinggalkan comment kat bawah ni ye. Aku akan bukak dua kategori blog list. Jadi korang cerita serba sedikit pasal blog korang. Senang aku nak bahagikan tempat korang dalam blog list tu nanti ye. 

Ingat ye, promosi ni sampai 10hb November 2010 tepat jam 11.59 malam tau.

34 comments:

aYaz said...

aku..
penah masuk dlm list blog terjah kamu..

^.^

Nur Azila Ismail said...

kena wat entri khas ke ?

http://nurazilaismail.blogspot.com

blog saya byk berkisar tentang diri , pendapat tentang sikap manusia dan kenangan masa lalu .

RMA said...

nak join.. hehe...
blog personal dan kongsi pape yg patut..

http://lepaksz.blogspot.com/

alissa said...

join join..
http://alissa-lisa.blogspot.com/

Bro Framestone said...

blog bro boleh he...23x

Regard,
BroFramestone Blog
@ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

Cheq Tun said...

dear...blog aku yg tak seberapa ni semua berkisar personal..ada gak bab ngumpat2, sesi luahan rasa dan banyaknya merapu je...

http://merahnyamakngah.blogspot.com

~fiM-uNdefiNed~ said...

ye erk tak der?? huhu tak perasan pulak =="

molmolla said...

blog aku pun dah hilang?? okay takpe.. blog aku cerita macam2 dan pasal pendapat aku gak..

kadang2 ada personal dan kadang2 ada isu semasa :)

Tok Esah said...

nak join aizat...

blog tok berkisar perkongsian hidup, pengalaman.. try r tegok mcm mane, xtau nak describe okey..

http://taq6889.blogspot.com

Bit Zamri said...

http://bittakslovenest.blogspot.com

Oh so random. Personal life. :)

Nur Areefah said...

link : http://nurareefah.blogspot.com/
nama blog : NurAreefah

blog tempat buat mcm2

-NurAreefah

Fariq said...

nak jugak meyh..

http://fariqscorpio.blogspot.com

LilyGrynn said...

Pnh xchange link sekali dulu kot dah ilang, ni comment balik sebelum tarikh tutup. Blog akak more to personal blog, dedicated for my only son. Dok terjah sini kerna dok cari info2 baru.

Amirsyah said...

tenkiu aizatshafiq!

http://kembaraduniaku.blogspot.com/

aku cuba tulis pengalaman aku lihat sesuatu dr sudut yg mgkn org lain tak nmpk.. moh same2 amik pengajaran..

ijatnuar87 said...

tq aizat...

http://sectionsubzero.blogspot.com/

ambe byk tulis pasal diri sndri,pastu pendapat aq pasal isu semasa nih, citer2 skit pasal cikgu,sebab ambe cikgu..

Nik Evi said...

mine is http://evisoraya.com/ ~
foods, girls stuff, places of interests, sharing, advices.

Ryoki said...

http://nescafeperspective.blogspot.com/


thanks dude!! =)
my blog is more to personal blog, pandangan aku tentang sesuatu bnd..

airazulaikha said...

wahhh..aizat memang baik hati lah
hahaha...cekAira nak join..

http://cekAira.blogspot.com

belog tempat luahan rasa.more to personal i think..yes personal things..hehe
tempat repek puisi dan sastera/ulasan buku..hehehe

rockinsudu said...

nk join jugak. ngee. haha

www.sudubesi.com

blog ttg semua/ tutorial/photography/

airazulaikha said...

ahah.lupa nak cakap..
juga pasal cikgu cikgi sebab aira cikgu cikgi..lalallaa
insya-Allah, bakal cikgu yg baik..

izulman said...

hm... DKDM blh ke join? :S

http://www.duniakuduniamu.com

DKDM - Kembara Informasi Panas

MazHaR!! said...

nak jugak..
hehe

Gallery-Hidupku
http://mazhar-gallery.blogspot.com

Blog ni pasal semua tentang diri aku dan benda2 yang ingin aku kongsikan.
kadang2 merepek jugak. Haha



Video-Gempak!
http://video-gempak.blogspot.com

Blog ini baru je dibuat, koleksi video2 yang best, ngeri, lawak, ganas, semua ada...

Epul Azimi said...

blog aku universal punya,ko letak lah kat link mane dia sesuai je....hehehe

http://akuadeblogz.blogspot.com

Aku X-PO said...

aku nak aku nak hehehe

Mahu Isteri Bekerja Atau Suri Rumah Sepenuh Masa?

Kreutzer Sonata said...

Aku pun nak jugak

http://kreutzer-sonata.blogspot.com/

Nama je sonata, aku lelaki...Blog ni pasal semua benda, tapi bukan peribadi...

Faizal@PeJAY said...

blog aku leh ke
http://faizalpejay.blogspot.com

berkisar isu semasa dan peribadi life sndiri

ika puk puk said...

http://ikapukpuk.blogspot.com

blog ika nie pasal hidup ika, pe yg ika minat, luahan rasa, ade gak la pasal isu2 semasa..hihihi

Kenzo@MrConteng said...

http://inspirasicontengan.blogspot.com

blog ni ada cerita psl new gadget, kesah hidup sendiri dan juga orang lain, isu-isu semasa serta hiburan.
aku juga baru je berblog~ hehe.. :D

@rtzam said...

http://bighandesign.blogspot.com

blog tentang tips dan trick untuk graphic design dan juga ada percuma Badge untuk blog.

~eZmALiZa~ said...

nak join jugak!! :))))

http://ezmaliza.blogspot.com

it's all about my life journey! yeah!! and selitkan sikit2 tentang dunia fotografi.. :)

CikLilyPutih said...

nak join jugak,

www.ciklilyputih.com

boleh tak

Fazira said...

Nak join jugak!.

nurulfazira.blogspot.com.

Blog nie, mostly hal-hal perjalanan hidup Fazira sebagai seorang pelajar Phd yang berada diperantau. Mostly kepada personal pengalaman di negara luar.

Sya Isya said...

nak join juga la.

ni blog personal yang berkongsi pelbagai perkara dalam kehidupan sendiri dan juga yang sekitar kehidupan

http://akumerpatiputih.blogspot.com

CivilEngineeringSociety said...

Boleh beri sedikit ruang?

Site ini memberikan ilmu untuk golongan-golongan yang terlibat dalam bidang ini. Saya pasti ramai jugak yang memerlukan ini yang terkandung di halaman ini

Civil Engineering Society

TQ