November 6, 2010

Kalau Perempuan Jadi Lelaki

Kalau korang dah bace pasal hashtag Kalau Laki Jadi Perempuan. Kali ni kita cerita pulak pasal Kalau Perempuan Jadi Lelaki. Macam mane pulak ye?  Ni pun aku dapat dari twitter jugak. Kalau nak tengok banyak lagi komen-komen boleh search kat #KalauPerempuanJadiLaki.


Jome tengok pendapat diorang pulak :

KALAU PEREMPUAN JADI LELAKI
  • aku takkan duakan dia, sebab dia isteri ku sepanjang hayat
  • akan pastikan isterinya mengandung sampai menopouse
  • aku akan sakitkan hati perempuan macam mana aku kena dahulu
  • biarlah awek aku tak cun yang penting takde orang rampas
  • kena cukupkan duit selalu, sebab nak kena belanje aweks
  • semayang jumaat tak boleh skip
  • boleh lepak goyang kaki, tunggu mak siap masak je.
  • akan lebih cenderung untuk tonton porno
  • perempuan pulak yang akan berpoligami
  • keluar tak payah makeup2 dah, tak mandi pun takpe
  • sape yang nak beli pad nanti? Kotex dan Laurier pun bungkus
  • kena sunat. Siap sedia? Hahaha
Tu antara komen dan pendapat yang diterima. Tapi untuk tag Kalau Perempuan jadi Laki ni tak ramai sangat yang komen macam Kalau Laki jadi Perempuan. Maybe perempuan tak suka nak komen kot. Hehehe. Ape pendapat korang pulak?

9 comments:

Hunny Maldini said...

hahhha.
agreed dengan semua statement atas :P

misz myza said...

erkk.. x jugak kot... nak tackle awek2 cun, pas tu nak berfoya2... ahahaahaha... best sgt ke kalu lelaki ni byk gf??? nak rse gak best ke x..

tika said...

hoho..mau jd begin aje...

Bit Zamri said...

kihkih3..
ada feedback yg best..

Aizat Shafiq said...

@hunny maldini

hahahaha....
memang betul la ye?...
=p

Aizat Shafiq said...

@misz myza

errr....
yang tu takde pengalaman lagi...
hehehehe

Aizat Shafiq said...

@tika

terimalah seadenye...
betul tak?...
=)

Aizat Shafiq said...

@bit zamri

hahahaha...
tu la pasal...
=p

eima fahyma said...

suke statement yg 1st tu.....