November 30, 2010

Proton Saga 2011 Facelift | Gambar

Proton Saga. Kali ni keluar dengan ciri-ciri facelift terbaru. Baru je launched kat Thai Motor Show semalam. Kalau nak tengok, nanti maybe korang boleh pergi kat Kuala Lumpur International Motorshows kat PWTC nanti. 


Ade jugak perubahan. Tapi masih lagi mengekalkan ciri-ciri yang sepatutnya ade pada Proton Saga yang lame. Tapi untuk Proton Saga Facelift 2011 ni, ade sedikit perubahan pada bahagian dalaman dan juga accessories kat bahagian luaran kereta.

Jom tengok lagi gambar Proton Saga Facelift 2011





Ape pendapat korang dengan Proton Saga Facelift 2011 ni? Lawa ke tak? Kalau sekali pandang. Aku tengok depan kereta tu macam ade iras-iras Subaru jugak la. Mungkin jugak kan? Sebab yang pakai saga sekarang pun ade buat bodykit impreza. Dari tu kot proton dapat idea nak buat design macam ni. Mungkin jugak. Hehehe. Ape-ape pun banyak features baru yang ditambah pada kereta ni. Tapi aku tak letak semua gambar. 

Nak tengok lagi gambar-gambar ni korang boleh tengok Koleksi Gambar Proton Saga Facelift 2011 oleh Paul Tan


Amacam? Ade terpikat? Hehehe.

3 comments:

afiq faizal said...

salam...ade website review noe cps vs ford fiesta yg reliable tak???

Aizat Shafiq said...

@afiq faizal

kalau antara neo cps vs ford fiesta tu takde...
tapi kalau review neo cps tu boleh tengok kat google...memang ade yang dah buat review...
=)

Zaleha said...

Assalamua'laykum

Cantik la keta nie.. =)