December 5, 2010

Cinta, Couple, Gaduh

Bercouple? Bercinta? Kat mane manisnya ye? Ape kata kalau korang tengok gambar kat bawah ni.


Actually gambar ni memang aku snap time dalam kereta. Sebab pasangan ni tengah gaduh-gaduh. Kalau aku boleh ambik video dah lame aku post video kat sini. Memang tangan tu naik tinggi-tinggi kot. Tak tahu la gaduh pasal ape kan. Kebetulan pulak, time ni jalan tu tengah jem. Tapi sebelah yang satu lagi. Yang lane satu lagi ni pulak kosong. Memang orang boleh tengok terang-terang la pasangan ni gaduh-gaduh. 

Aku tak tahu la ape perasaan diorang. Tak kan tak rase malu kan. Gaduh di stesen bas. Macam-macam betul ragam manusia ni. Hahaha.

14 comments:

aimi-san said...

hahaha

<juz it

zati said...

hoho, tak bercinta itu indah, sememangnye lebih manis kalau tak bercinta agagaga XD

FarhanaDr said...

Jangan "DIA PLIH KLCC DOWH" versi 2 plak.. Hmmmm..

Aizat Shafiq said...

@aimi-san

nak sambung gelak jugak la...
hahahahahaha....
=p

Aizat Shafiq said...

@zati

betul tu...
tapi kadang-kadang tu pengaruh sekeliling jugak yang menpengaruhi kita kan?...

=)

Aizat Shafiq said...

@farhanaDr

hahahahahaha....

Ery Farieha said...

nasib tak nampak muka

hahaha

Aizat Shafiq said...

@ery farieha

tu la pasal...
kalau tak memang dah kantoi dah...hahahaha

Nur Areefah said...

suami isteri kot gaduh nak amik anak kat sekolah ehehhe

( eh sekarang musim cuti sekolah ) =.=

latest entry : takutkan orang lebih dari takutkan Pencipta

Cik Mieyrarif said...

depa gaduh pasal pmpuan tu kata kat laki tu
'b! awat cek tengok kawan cek semua naik kereta sendiri p nengok wayang, kito dua naik bas ja, b ni mishkin betul laa. tula cek kata da carik keja.b malas!'

Aizat Shafiq said...

@nur areefah

hahahaha...
takkan dah kawen kot...
rasenye kalau suami isteri mesti tak gaduh kat stesen basnye...
buat malu je....

=p

Aizat Shafiq said...

@cik mieyrarif

hahahaha...
siap dengan skrip lagi tu...
=p

Izzat Aziz said...

Gaduh boyfriend ajak naik bas je.. dia ingat bawa keta..haha

Aizat Shafiq said...

@izzat aziz

hahahaha..mungkin sebab tu jugak kot...
=p