December 13, 2010

Penantian satu penyeksaan.

2 hari tak update blog. Lame jugak tu. Hehehe. Ni pun aku ambik kesempatan nak update blog tengah hari.  Sementara tengah tunggu nak masuk keje balik kan. Actually last week aku dah settle kan satu kerja. Dan sekarang ni tengah tunggu sesuatu nak sampai.

Tinggal lagi 2,3 hari sebelum aku dapat bersua muka buat pertama kali. Hehehe.


Ni la dia. Cuma tunggu kehadirannya dalam hidup aku. Hehehe. 

10 comments:

eiela said...

Alhamdulillah, penantian memang suatu penyeksaan pun. Tapi berbaloi jugak kan. Terasa penat jerihnya.

Latest Entri :
Takde Mood, Tak Tau Nak Buat Apa

En. Epai said...

tunggu si neo ghupernye...

mr.syazwan said...

perh!

neo idaman hait ye

jgn lupa da dpt bwk ku jln2

haha

Aizat Shafiq said...

@eiela

betul tu..setiap penantian tu buat kita menghargainya...=)

Aizat Shafiq said...

@en. epai

hehehehehe

Aizat Shafiq said...

@mr. syazwan

hehehehe...no problem nye...
=p

molmolla said...

perghhhhhh! naak 1 please~ ;D

Aizat Shafiq said...

@molmolla


hehehehe....

n i k l i s a said...

fuh fuhh... best gile dapat keretha~

Aizat Shafiq said...

@niklisa

hehehe...
best...best....=)