December 13, 2010

Penyertaan Bloglist di buka !

Selamat Malam !

Memang lame jugak aku tak update blog tengah-tengah malam kan. Tapi korang masih lagi setia nak bace blog aku. Thanks alot. Untuk entry malam ni, aku tak nak tulis panjang-panjang. Untuk entry malam ni aku nak bukak penyertaan baru untuk korang masuk bloglist aku. 


Kalau korang masih lagi tak tersenarai dalam bloglist aku ni. Tinggalkan link kat entry ni ye. Di ENTRY ini sahaja. Nanti bila aku dah kumpul semua link blog korang aku akan masukkan dalam senarai blog. Buat mase sekarang aku tak letak lagi bila tarikh tutup. Yang penting, korang tinggalkan je link kat blog aku ye.

Blogger's let us share !

16 comments:

Mama Hanim said...

Nak join jugak..

http://cintapertamakami.blogspot.com

Tq..

mr.syazwan said...

rasanya ku tidak ada lagi tu so ku tinggalkan ye

http://syazwan88.blogspot.com

thanks

Ryoki said...

http://nescafeperspective.blogspot.com/


thanks!! arigato!! syukran!! terima kasih!!

nama.aku.lynn said...

nak!^_^

http://syaiza189.blogspot.com

Songo said...

salam Mr AizatShafiq....tinggal link blog kami jeke....takde buat benda lain ek?

ni link kami

http://drsongo.blogspot.com

TQ....................

Panglima Arep said...

yes, aku yg pertama... :)
nawkazfira.blogspot.com
(panglima arep)

era_zierah said...

http://era070789.blogspot.com...
;)

leeza said...

follow lla kite erk nati hehhe
hhtp://purpleliciouslady.blogspot.com

asleenda said...

nak jugak...:)

http://asleenda.blogspot.com/

syaq90 said...

sy pn nk la..

http://syaq90-2kalidotcom.blogspot.com
http://syaq90.blogspot.com
http://shisha3crew.blogspot.com

mak ai..dh 3 blog aku ada rupanya..hehhehehe..

✿ y a t i e.sb ✿ said...

http://shahbabe.blogspot.com/

hehe :D

Kalamhati said...

Salam..

akak nk jugak..=)

http://intizhar-kalamhati.blogspot.com/

singgit said...

newbie macam aku nie boleh ke? hehe...

http://singgit.com

Rina said...

Hai..boleh join lagi ker?

www.inspirasihatcantik.blogspot.com

http://www.cikbetty.blogspot.com/

Pembawa_Wacana said...

Nak join jugak....

http://wacanaku2009.blogspot.com/

syaq90 said...

nk tambah lagi satu blog nie..hehehe
http://syaq90-norisknoreward.blogspot.com