December 18, 2010

Perlawanan Pusingan Kedua Champions League 2010/2011



Keputusan untuk Pusingan Kedua Champions League. Kalau tengok kat jadual kat atas tu, Arsenal akan jumpa Barcelona. Manchester United pulak jumpa dengan Marseille. Kira laluan kat pusingan kedua tak la berat sangat kalau nak dibandingkan dengan Arsenal. Bekas juara Inter Milan pulak nak jumpa dengan Bayern Munich. 

Overall, setiap perlawanan tu memang best. Bila dah masuk second round ni, semua mesti team hebat. Yang paling best Tottenham Hotspurs. Memang prestasi terbaik la sekarang ni. Walaupun, nanti diorang akan berjumpa dengan AC Milan. Tak mustahil kalau diorang boleh tewaskan AC Milan kan. Sebab bola tu bulat.

Ape-ape pun, Manchester United tetap dihati. Hehehehe.

2 comments:

maverick said...

aku ingat manchester juara la tahun ni...hahaha

Aizat Shafiq said...

@maverick

kalau Man U boleh kekalkan corak permainan macam sekarang...
aku rasa tak mustahil kalau nak menang...
cuma perlu jadi lagi hebat daripada Barcelona je...
=)