December 21, 2010

Senarai bloglist December 2010 | Pertambahan


Hari tu aku dah buka bloglist aku. Yang dah kekal akan kekal. Cuma kali ni nak buat pertambahan sikit je. Sebab ape gunanya kalau kita sebagai bloggers ni tak share-share kan? Jadi kali ni sharing is caring. Hehehe. Kat bawah ni semua list blog yang dah pun tinggalkan entry diorang. 




4 comments:

Nordin said...

bleh masuk lagi ke bloglist ni? huhu

Affan Ruslan said...

apa maksud "blog yang sudah tinggalkan entry diorg"

kena buat entry khas ke untuk masuk bloglist. Saja tanya. huhu

asleenda said...

mekasih yer..susah2 je..:)

Ryoki said...

thanks again for placing my blog in ur bloglist!!! arigato gozaimas!! syukran jazilan!! terima kasih bnyk2..