January 10, 2011

Keputusan Penuh AJL ke-25 | Tahniah kepada para pemenang

Tahniah buat Ana Raffali sebab dah menang AJL ke-25 dengan lagu Tolong Ingatkan Aku. Walaupun masih lagi baru dalam dunia hiburan. Tapi beliau dah pun berjaya mengecapi kejayaan di Juara Lagu ke-25 dengan membawa pulang trofi dan wang tunai RM 35,000. Tahniah !


Tempat kedua pulak jatuh kepada Meet Uncle Hussien dengan lagu Drama King.

Tempat ketiga jatuh kepada Hafiz dengan lagu Noktah Cinta.

Persembahan terbaik dimenangi oleh Faizal Tahir dengan lagu Hanyut.

Vokal terbaik pulak dimenangi oleh Hafiz untuk lagu Noktah Cinta.


**Komen korang untuk AJL ke-25 macam mane?
**Aku ingatkan Faizal Tahir sapu untuk kali ni. Tak sangka yang Ana Raffali muncul juara. Congratulations again. =)

2 comments:

missbby said...

kita tak kisah sapa menang pun, janji lagu drama king on the list yg menang..:):)

Aizat Shafiq said...

@missbby

hehehe...ni mesti peminat Meet Uncle Hussien ni...=p

ape2 pun tahniah tu all the winners kan?...=)