February 5, 2011

Sape lagi tak join Sahabat Blogger? | Best ke group ni?

Sape yang tak kenal dengan logo kat atas ni? Angkat tangan? Aku rase ramai dah blogger yang tahu kehadiran group baru ni dalam Facebook. Sebab ahli dalam group tu pun setakat ni dah pun 2600++ setakat ni. Memang ramai. Baru-baru ni pun diorang dah pun buat gathering dekat Times Square. Siap ade Heliza lagi. Sebab tu jeles dengan sesiapa yang menghadirkan diri kat Gathering tu. Harap-harap nanti diorang boleh la organize lagi walaupun tak besar.

Best ke join Sahabat Blogger group?

Best la. Kalau korang nak tahu korang join sendiri. Ramai kawan wooo. Nak cari pasangan hidup pun boleh. Hehehe. Kalau yang tak join lagi, ape kata kalau korang meramaikan lagi group tu. JoMMMM. 

9 comments:

Unknown said...

aku ahli yang tak aktif langsung

hahaha

WanFadhilah said...

betul3! sgt best join group tu.. haru biru dibuatnya. hahaha

sumpit said...

oh ada group lagi yer

aizatshafiq said...

@ery farieha

sila2 mengaktifkan diri ye...hehehe

aizatshafiq said...

@wan fadhilah

betul2...memang haru biru la...hehehe

aizatshafiq said...

@sumpit

a'a...
jom join ramai2...=)

Unknown said...

Saya nak join juga ni.. Masa ni nak cari kawan2 blogger untuk berkongsi informasi menarik..

aizatshafiq said...

@nuargto

join..join...
boleh dapat ramai kawan...=)

reezluv said...

baru tahu kewujudan sahabat blogger ni dari rakan blogger Perak..

sebelum ni cuma tahu Rumpun Blogger sahaja