March 5, 2011

iPad 2 dah keluar ! | Berbaloi ke kalau nak beli?

Tengah-tengah dok kumpul duit nak beli iPad. Apple dah pun launch iPad 2. Tapi kat US la. Dianggarkan harga untuk iPad 2 yang version 3G ni harge lebih kurang USD 829. Calculate balik lebih kurang RM 2900 ++. Wow.. Memang nak kene betul-betul saving la kalau nak pakai iPad 2 ni.


Tapi kan.. Agak-agak korang berbaloi tak kalau pakai iPad ni? Tak kire la iPad ke..iPad 2 ke..Agak-agak korang berbaloi tak dengan harge RM 2900++ tu untuk sebuah tablet. Jom, bagi pendapat sikit.....

2 comments:

Zairie Husin said...

berbaloi jugak kalau duit banyak.. hehe

Aizat Shafiq said...

@zairie husin

tu la pasal...
sekarang ni..nak kumpul duit dulu...:)