March 19, 2011

Myvi yang merasekan dirinya Evo 9 | Tuan kete je kot yang rase macam tu !

Ni aku nak cerita satu kisah. Aku pun tak tahu la ape punye manusia. Ye la kan. Kalau kat Terengganu ni plate TBB **** ni mesti la kete baru. So, tadi nak dijadikan cerita aku pegi la town. Lunch sambil teman member beli barang kat Pasar Payang.

 Dalam perjalanan nak pegi kat situ. Aku jumpe sebijik kete ni. 


Macam biase. Bila bawak kete kita follow la kete depan ni kan. Tapi kete ni lain macam sikit. Potong kanan. Potong kiri. Memang bahaye la. Aku pun tak tau ape yang mamat ni nak buat. Last-last. Dia masuk epan kete aku. Tu pun dekat last minit. Memang kurang diajar la kan. 

Lepas tu korang tahu ape yang dia buat? Mamat tu bukak tingkap sikit. Pastu nak angkat kolar. MAcam nak ajak race. D***. Aku sabar je. Kalau ikut nafsu buat ape kan? Lagipun kete Myvi yang nak berlagak. Kalau Evo ke, Subaru ke. Boleh jugak try...Hahahaha.

Kalau jumpe kete plate TBB 336* kaler macam diatas tu. Try la berkenalan dengan dia ye. Pastu try bagi nasihat sikit. :)

7 comments:

Saffrina Ropiee said...

patot suruh dia pi dengar balik ceramah 6 jam time nak ambik lesen tu. ish ish ish.

KuNanGKuNanG said...

dia sj nak tayang kete baru die kt awok kot....layan je la..cian kat die..he2

Aizat Shafiq said...

@saffrina ropiee

kalau ikutkan memang patut la...
sebab bahaye kan orang laen..
kalau accident tadi..tak pasal2 kete baru masuk workshop...
hehehehe

Aizat Shafiq said...

@kunangkunang

bukan tak nak layan...tapi cara tu tak betul..
time kete tgh banyak plak tu...
:p

saya_arief said...

nanti nak pegi cari myvi tu.
:D

Aizat Shafiq said...

@saya_arief

cari2..jangan tak cari...
:p

dinsblog said...

dia nak bagi tau kete dia hebat dan cantik.. :)