April 2, 2011

Perlahankan kereta nak tengok accident | Tak pasal-pasal jalan jem !

Alhamdulillah. Aku selamat jugak sampai ke Kuala Terengganu. Sebab esok dah nak kena start kerja balik. Maklum la. Dah dua minggu cuti. So, esok dah start keje balik. Huhuhu.

Dalam perjalanan tadi, aku menyaksikan satu kemalangan jalan raya. Rasenye tak melibatkan kemalangan jiwa kot. Sebab takde ambulans. Lagipun yang kemalangan tu Toyota Hilux. Teruk jugak la. Bila dah kemalangan macam tu ape yang korang expect?

Jalan Jem !!!!

Tak pasal-pasal. Ni bukan sekali aku terserempak dengan kemalangan. Banyak kali jugak. Dan masalahnye. Jalan ni jem sebab orang yang lalu lintas ni slow kenderaan diorang sebab nak tengok kemalangan tu. Hairan betul la. Sebab ape ye?.. Korang bagi pendapat sikit.

3 comments:

ihaaz said...

jalan jem kat marang ke kelmarin??
yang kete dgn moto tu ke??

Aizat Shafiq said...

@ihaaz

Tak2....semalam dari KB ke terengganu...:)

ihaaz said...

owh.. ok2
byk sgt ekpon excident