April 3, 2011

Potong lane sambil cakap phone time tengah corner | Pandai bawak kereta ke tak ni?

Bila bawak kereta ni macam-macam korang boleh jumpa. Maksud aku macam care orang bawak kereta. Actually tadi aku bengang sikit dengan sorang mamat ni. Korang tahu macam mane mamat tu bawak kereta?

1. Potong dekat kawasan corner, aku pulak yang kena elak. Kalau tak faham-faham je la.

2. Korang bayangkan, tengah-tengah memotong tu. Boleh pulak dia cakap phone. Dah la masuk lane orang lain. Grrr.

Teruk kan? Tapi tu la hakikatnye. Langsung tak risau pasal keselamatan. TERUK !!!!

2 comments:

auctions said...

huhuhuh..sakit hati jer..klu ikut belakang kete org camnie.....

Aizat Shafiq said...

@auctions

Masalahnye...kete tu dari arah bertentangan...huhuhu