March 8, 2012

Neelofa... Lagi?

Semalam time aku keluar jalan-jalan kat luar. Aku lalu kat satu kedai buku ni. Ade la dua orang pembeli yang sedang borak-borak kat situ sambil belek-belek majalah. So, time aku lalu tu terdengar la perbualan diorang dengan brader yang jual majalah kat situ.

Brader Kedai : Dik, ni haa.. Majalah Jelita siap dengan gambar Neelofa ni.
Pembeli 1 : Errr.. Neelofa lagi.
Pembeli 2 : Neelofa...Neelofa...Neelofa..
Pembeli 1 : Sebab tu la tak laku majalah ni bang, asyik-asyik Neelofa. Hurmmm.

Ok. Kenyataan mereka ni aku setuju. Sebab kalau korang perasan, kat TV sekarang ni banyak sangat rancangan yang melibatkan Neelofa. Tu baru rancangan TV. Tak masuk majalah lagi. Boleh katakan sekarang ni Neelofa tengah meletup la kat mana-mana. Korang setuju tak?


Dah sekarang rezeki Neelofa. Memang patut la kalau kat mana-mana pun ada muka dia. Tapi apa yang aku tengok kat Malaysia ni, budaya macam ni memang dah selalu. Tengok kalau dulu, time Linda Onn, asyik-asyik Linda Onn je. Pastu time Aaron Aziz, kat mana-mana pun Aaron Aziz. Jadi Malaysia punya industri memang macam tu kot. Sekarang ni time Neelofa. No wonder la sekarang Neelofa meningkat naik. 

P/S : She's beauty isn't it. Sebab tu tak mustahil untuk dia penuhkan semua majalah-majalah dekat kedai tu. 

12 comments:

Izzat Aziz said...

Malaysia tengah Lisa lagi sekarang ni, in future mungkinlah dia plak replaces lisa.

Malaysia memang camtu, contoh dulu rosyam nor, dia je dulu, pahtu sekarang sam.

spartan said...

Yeke bro?. .Berapa byk program tv yg dia ade?. .Tp mcm susah je nk tgok dier kuar tv. .Tpaksa tggu nona bru ade. ...Melodi pun sebuln skali bru ade mke dier. Camane org ckp dier slalu kuar tv ye?tp artis seangktan dia yg lain tu almost every day kuar tv..neelofa nie jrg buat drama la...susah btul nk tgok dier blakon drama. .xclusive kot. ...

Aizat Shafiq said...

@izzat aziz

lisa dah kurang dah...
sebab lisa more to filem...
kalau neelofa ni more to drama...
try tengok tv..
hari tu dalam sehari pernah 2,3 kali..
;)

Aizat Shafiq said...

@spartan

ade je bro..
selain dari nona..byk lagi..
dalam drama pun dah banyak kali...
tu tak masuk artis jemputan lagi..
rezeki dia sekarang nie...

;)

RoslanPutra said...

xtau ape drama neelofa berlakon... yg tau filem AZURA jer... belum cukup femes lagi...

Atiqah Razak said...

neelofa lawa ape. hahahak :P

Aizat Shafiq said...

@RoslanPutra

Pernah tengok drama nonYankee kat tv3 tak?..
Byk kat drama tv3 la...
Hehehe
Cuma tak perasan je kot...

Aizat Shafiq said...

@AtikahRazak

Setuju...
Sebab rezeki mencurah2 tu... ;p

aku HaniAsyira said...

dia mang cantik tapi napa xberapa minat dy eik..

Aizat Shafiq said...

@aku HaniAsyira

Yup..memang betul...
Bukaj saye la..maybe orang lain yang rase macam tu..
Biase la...manusia ni macam2 kan?.. ;)

Hanie Dew said...

Apa pun aku suka industri hiburan korwa.banyak variasi.kekeke.

Aizat Shafiq said...

@Hanie Dew

Hiburan industri Korwa?
Ape tu?...