March 3, 2012

Pelancaran Kelab Peminat Khairul Fahmi

Kebetulan hari ni aku singgah dekat KB Mall. Hari pula ada majlis pelancaran kelab peminat Khairul Fahmi yang aku rasa korang kenal la sape dia ni. Tak lain tak bukan, penjaga gol Malaysia dan juga pasukan negeri Kelantan. Tak sangka pula sekarang ni dia pun dah lancarkan kelab peminat dia yang tersendiri. 


Ramai jugak yang datang tadi. Macam biasa la, mesti ada game yang diorang anjurkan. So, budak-budak pun ramai yang take part dalam game tu. Sebab tu ramai yang tengok. Diserikan lagi dengan kehadiran Khairul Fahmi. Pastu ramai jugak yang ambik peluang nak masuk kelab Khairul Fahmi.


Sesi bersama peminat. Macam biasa la, ambik gambar bersama celebrity. Hehehe. So, ramai yang tak lepaskan peluang bergambar dengan Khairul Fahmi.


p/s : Esok game Kelantan dengan Negeri Sembilan, kalau tak silap aku. Hope Khairul Fahmi perform malam tu. 


2 comments:

SweetSourGirl said...

kebetulan masa ni pun ktorg ad kat Kbmall....haha...kelab peminat khairul fahmi...xde la minat sngat..at least jumpa gak ngan Apek ni....

Aizat Shafiq said...

@SweetSourGirl

hahaha..
nak jumpa apek je la yee?..
:p