March 4, 2012

Yuna, Terukir di Bintang

Akhirnya, aku dapat jugak beli album terbaru Yuna, Terukir di Bintang. Dua minggu lepas aku dah pun cari kat  kedai, tapi tak release lagi. So, semalam kebetulan pegi kat Speedy Entertainment. Itupun tinggal lagi satu copy last yang original.


Dalam album ni ada 8 lagu,

- Sparkle
- Photo of You
- Memo
- KL Kita feat Qi Razali
- Terukir di Bintang
- Coffee
- Someone Out Of Town
- Fears and Frustation

Terus terang aku cakap, lagu-lagu yang ada dalam album ni menunjukkan lagi kematangan Yuna dalam penghasilan lagu. Tambahan pulak 3,4 lagu dalam album ni composed by Yuna sendiri. 


So, kalau korang nak tau best ke tak album ni. Apa tunggu lagi. Cari kat kedai muzik terdekat ye. Jom kita tengok video klip untuk lagu Terukir di Bintang.

6 comments:

luqman zakaria said...

huhuh :P terukir di bintang best! hohoh~

Aizat Shafiq said...

@luqman zakaria

yeah...
memang best...

;)

aRa ❤ aFiq™ said...

suka lagu ni....

Aizat Shafiq said...

@ara

Ye betul...sangat best...tapi kan try dgr yg lain2...

Best jugakkk !...

;)

NiaLidia. said...

hehee baguss! menyokong industri musik tempatan. beri lah yg original hehe :D lagu yuna mmg best kan, fresh2 semuanyaa

Aizat Shafiq said...

@NiaLidia

hehehe...ye betul..
memang best...tapi still ade influence artis2 lame.. ;)