April 9, 2012

Diandra Arjunaidi wakili Yuna | ABPBH 2011


Semalam aku tertanya-tanya,

" Siapakah gerangan yang ambil award untuk Yuna yang menang kategori Penyanyi Wanita Paling Popular tu ye? "




Akhirnya terjawab jugak lah persoalan aku. Rupanya, dia adalah Diandra Arjunaidi. Yang mana merupakan seorang artis baru dibawah naungan YunaRoomsRecord. Owh. Aku pun tak kenal siapakah dia Diandra ni sebenarnya. Nampak sangat yang aku ni tak tau siapakah Diandra ni.

Baru semalam, aku dapat tau dari twitter yang dia ni Diandra Arjunaidi. Popular dengan lagu Angkasa. Sebelum ni memang aku pernah dengar jugak lagu ni, tapi tak tau la sape yang nyanyi lagu ni. Bila semalam aku cari kat Youtube baru la aku tau yang Diandra ni yang nyanyi lagu ni.

Memang best dan sempoi. Kepada mereka yang masih lagi tak kenal siapakah dia, dialah Diandra Arjunaidi. Boleh lah lawat Facebook Page Diandra Arjunaidi.

Jom layan Angkasa by Diandra Arjunaidi.


Picture Credit to Facebook Diandra Arjunaidi.

4 comments:

♥ wawawawa ♥ said...

laa engatkan dira abu zahar..heee

Aizat Shafiq said...

@wawawawa

Eh..bukanlah...
Semalam tak nampak pun Dira...
Maybe sebab kontroversi tu kottt... ;)

zaza iman said...

zaza pun xkenal dia..huhu

Aizat Shafiq said...

@zaza iman

haaa..tu la pasal..
takpe2..skarang dah kenal.. :)