April 5, 2012

First time register Astro

First time. Hari ni aku pergi register untuk Astro packages. Mungkin sebab gara-gara tahun ni EURO 2012. Hahaha. Sebab tu aku ambik Astro ni kot. Sebelum ni memang tak pernah pun ambik Astro ni baru first time.

So, aku dah pilih subscriptions Family Package + Sports + Mini Package ( Learning ).


Total price untuk packages yang aku ambik lebih kurang RM 79.45. Tapi untuk installation kena bayar RM 100 dekat contractor tu. Tapi next week baru pasang. Sebab tunggu barang sampai dulu. Dekoder tu la. Maklum la, sekarang ni pakai dekoder bYond. Jadi kena tunggu la dulu. Harapnya sebelum aku balik Kerteh dulu la. Sempat jugak merasa sehari dua. Hehehe.


4 comments:

aku HaniAsyira said...

selamat lah berjimba dgn astro tu.. wooo.. beyond tu..

fahmie firas said...

Nice Blog,
Jemput ke blog saye dan tinggalkan komen,
Im a newbie, mintak tunjuk ajar 
fahmieaustin.blogspot.cam

Aizat Shafiq said...

@HaniAsyira

tak boleh nak berjimba lagi..
sebab orang Astro tu tak datang pasang lagi..
huhuhu

Aizat Shafiq said...

@Fahmie

thanks...
akan disinggah nanti.. :)