April 7, 2012

Header baru aizatshafiq[dot]blogspot


Akhirnya berubah jugak header blog ni. Aku rasa dah dekat setahun jugak aku guna header yang lama.


Header dulu pun simple jugak. Mungkin ada perubahan sikit kalau nak dibandingkan dengan header yang dulu. Untuk header baru kali ni aku buat simple je. Tak fancy-fancy sangat. Sebab aku lebih sukakan simple dan mudah difahami. Cuma nak tunjukkan apa identiti blog aku yang sebenar.


Apa yang aku tekankan kat situ, blog aku dan juga tagline Everything Written Here. Aku rasa dah lama jugak aku gunakan tagline tu. Sejak dari mula-mula lagi aku blogging start pada tahun 2008. Tapi time tu tak lah aktif macam tahun 2010. Biasa la kan. Blog aku pun dah kali ketiga tukar nama. Mungkin sebab tu susah nak kekalkan prestasi blog aku.

Antara nama blog ni yang dah bertukar 3 kali :

1. http://apieceofaword.blogspot.com
2. http://www.aizatshafiq.com

Dan aku rasa mungkin aku akan kekalkan dengan yang ketiga tu. Insyaallah.

4 comments:

♥ wawawawa ♥ said...

okay wut.. salu blog lelaki, mmg simple jer..^^

sy pun pelik kalau blog lelaki tu hias beria sgt..haha

Aizat Shafiq said...

@wawawawa

hehehe..
simple2 je...
atas citarasa masing-masing... :)

mie said...

ok!!
nampak stylo..
hehheee

Aizat Shafiq said...

@mie

thanks...
:)