April 11, 2012

Jumpa lagi 2 minggu !


All packed !


Tinggal coverall tu je nak lipat masuk beg. Lepas angkat semua barang masuk kereta. Sebelum teruskan perjalanan ke Kerteh. Perjalanan yang mengambil masa lebih kurang 5 jam jugak la dari Kota Bahru ni. Driving je. Kalau aku naik bas, pukul 3 tadi lagi dah gerak. Tapi sebab perjalanan yang ambik masa dekat 7 jam tu, aku rasa aku lebih sanggup driving daripada naik bas lama-lama.

Tambahan, kalau driving ni boleh lambat sikit gerak. Lepas maghrib pun ok. Sampai-sampai kat Kerteh terus tido. Sebab esok nak bangun awal pagi. Sebab 6 pagi esok , 12 April 2012 dah nak kena check in kat airport. Macam tu lah kisahnya.

Apa-apa pun kita jumpa lagi 2 minggu. 27 April 2012 baru turun darat balik. So, dalam jangka masa tu nampak gayanya, bersawang sikit la blog aku ni. Hehehe.

6 comments:

♥ wawawawa ♥ said...

taw xpe..rela driving dr naik bus lame2...

x larat duk dlm bus jer berjam-jam

SYIRA RAHIM said...

berhati-hati di jalan raya. heheh.

ProfHariz said...

Weh cepatlahhh ayu rindukan hang ;p

Aizat Shafiq said...

@wawawawa

ye betul...
tapi kalau drive jauh2 penat la jugak...
hehehe

Aizat Shafiq said...

@syira rahim

thanks...
dah selamat pulang pun... :)

Aizat Shafiq said...

@profhariz

eh2...
memandai pulak die...
ke ko yang rindu..pastu cakap aku pulak?..
hahahaha