May 25, 2012

Dapat 3 jemputan kahwin


Maklum saja lah, bila dah start cuti sekolah mesti la banyak dapat jemputan kenduri kahwin. Semalam, sampai-sampai rumah je dah dapat 3 keping. Semua time cuti sekolah. Sebab time ni ramai yang ambik peluang nak cuti. Sebab tu ramai jugak yang buat kenduri kahwin. Aku rasa korang mesti dapat banyak lagi kan? AKu dapat tiga jeee. :p


Tapi sekarang ni boleh decide nak pergi satu majlis je. Disebabkan lokasi dan masa yang tak sesuai, yang lain-lain tu tak dapat la aku nak pergi. Maaf ye. Esok aku akan gerak ke Kuala Lumpur. Lusa nak hadiri majlis perkahwinan kat Linggi, Negeri Sembilan. Jadi akan berada di Kuala Lumpur mungkin sehingga hari Selasa. Sambil jalan-jalan dekat Kuala Lumpur. Ambik peluang la sikit. Hehehe.

Kata pepatah lama.

"Sambil menyelam, minum air" 

:)

2 comments:

Liza_Liz said...

best laa boleh g jalan2 kolompo...

Aizat Shafiq said...

@Liza_Liz

hehehe..jalan2 sikit2 jee.. :p