May 7, 2012

[Photo Session] Pantai Kemasik


Apa nak post hari ni ye? Hurmm. Aku post gambar je la.


Taken at Pantai Kemasik, Terengganu. Lepas habis course kat Kerteh hari tu, aku ambik peluang nak ambik gambar kat sini. Sebab sebelum ni lalu je. Tak pernah nak singgah nak ambik gambar. Ni baru first time singgah ambk gambar kat sini. 

So, sekadar share dengan korang je. Sebarang komen amatlah dialu-alu kan. :)

4 comments:

hazanis said...

cantik....=)

Emilia Emira said...

rindunya tempat ni :)

Aizat Shafiq said...

@hazanis

thanks. :)

Aizat Shafiq said...

@emilia emira

haa..kalau dah rindu kena la singgah lagi... :)