May 1, 2012

Selamat Hari Pekerja | 1 Mei 2012

Selamat menyambut hari Pekerja. Untuk korang yang bercuti la. Tapi untuk aku tak, sebab dah masuk hari ketiga ada kursus dekat Kerteh. Sampaikan hari cuti ni pun kena attend course kat Kerteh. Dah tanggungjawab nak buat macam mana la kan. Terpaksa la attend. Asalkan pergi course tu diorang bayar sudahhh. Hehehe.

So, korang mesti ada plan nak buat apa time cuti ni kan?

Aku pulak kena tunggu pukul 5 karang baru boleh plan. Tunggu habis course dulu la. Maybe tengok movie je la kot kat Mesra Mall. Dah tu nak pergi mana lagi kan? Nak balik rumah pun jauh. Jadi terpaksa la membawa diri sorang-sorang kat Kerteh ni. Macam sedih pulak ayat kan. 

Pape pun, hari- hari cuti aku just nak wish korang selamat hari pekerja kepada sesiapa yang bergelar pekerja. Sebab hari ni macam satu pengiktirafan la untuk sesiapa yang bergelar pekerja. Sebab tu Google kat front page diorang tu dah tukar theme baru. Kan?


2 comments:

Rara Nasiha said...

Selamat bercuti jugak! :)

Aizat Shafiq said...

@Rara Nasiha

tak cuti mana pun...
sebab ade course...
huhuhu