September 15, 2015

Celcom Broadband Terminated !


Akhirnya aku terpaksa terminate  account Celcom broadband yang aku dah pakai sejak tahun 2009. 

Sebab apa?

Dulu time aku belajar, aku ambik pakej student time tu RM50 untuk 5gb. Memang tak dapat la pakej tu sekarang kan. Tapi nak tak nak aku terminate jugak. Sebab bil bukan RM50 dah. Sekarang RM70. Tambah GST lagi. Pastu ade charge-charge la in pulak. Jadi macam tak berbaloi pulak. 

My option? 

Terminate je la account tu. Nanti baru cari the best service provider with the best benefits. 


1 comment:

Miracle Delight said...

Saya zaman belajar tak pernah pakai broadband. Internet pun guna wifi universiti punya..Kadang2 bila terdesak sangat je langgan celcom internet 1 gb..