September 15, 2015

Dip N Dip, Bangsar


Teringin nak makan chocolate kat KL? Aku recommend satu tempat. Kalau kat KL ni aku suka pergi Dip n Dip. 

Lokasi?

Bangsar dengan The Curve, Damansara. 

Boleh pilih yang mana satu korang nak pergi. Kalau korang tengok kat bawah ni, semua tu yamg aku selalu order. Memang chocolate tu sangat padat. Puas hati. 

Harga?

Bagi aku, boleh tahan jugak la. Lebih kurang RM10 dan ke atas. Nak tau detail boleh tengok kat website Dip n Dip. 

Antara menu yang selalu menjadi pilihan aku bila singgah situ. 

Chocolate Crepe


Brownies in a cup


Fondant


Apa lagi? 
Boleh la cuba. Tak menyesal punya. :)

1 comment:

Miracle Delight said...

Macam banyak sangat je coklatnya.. tak muak ke?