October 8, 2015

A Works Performance | Bandar Sunway


Niat nak slowkan sikit ekzos kereta aku tercapai jugak semalam. Asal daripada straight flow aku convert jadi s-flow. Senyap la sikit. Kedai yang aku buat ekzos semalam, kat Bandar Sunway. A Works Performance. Terus terang aku cakap memang puas hati. 

Sebelum aku proceed nak buat tu dia dah bagi aku pilihan. Banyak jugak la. Tapi yang penting kena la tahu apa yang kita nak. Aku pun memang buat research jugak la. Nak kena tahu jugak, kalau tak kena tipu tak pasal-pasal.


Ekzos aku yang asal. Memang tak tukar pun, modified dan tambah je.


Tu diaaaa. Dah pasang. Secara tak langsung ekzos kereta aku jadi S-Flow. Yang asal tadi straight flow.


Tang welding tu aku setuju. Tapi mamat bangla ni tak pakai safety. Dah kene tegur dengan 2,3 orang pun tak pakai jugak. Yang tu paling aku tak setuju. SAFETY FIRST la brader. Mata mau pakai lama.  Takde sparepart woo. Aku cakap macam tu tak mau dengar jugak.


Settle. Kos pasang dengan harga barang RM450. Bunyi pun dah jadi senyap 30% daripada asal. Puas hati. Recommended A Works Performance, Bandar Sunway.

1 comment:

Miracle Delight said...

Apa beza s-flow tu dgn straight flow?