October 4, 2015

The Intern


Sebelum aku tengok cerita ni aku dah boleh agak cerita ni best. Sebab kedua-dua pelakon yang aku suka tengok. Robert de Niro dalam cerita Las Vegas dengan Anne Hathaway, dari cerita My Princess Diaries.

Rating aku untuk cerita ni 8.5/10. 

Paling aku suka cerita ni pasal kehidupan Jules Ostin yang merupakan seorang ibu yang berkerjaya. Yang perlu membahagikan masa diantara kerja dengan kehidupan peribadi. Cerita panjang pun tak jadi. Tapi bagi aku cerita ni best. Tapi untuk korang macam mana pulak?

Dah tengok nanti baru cerita. :)










1 comment:

Miracle Delight said...

Kita minat cerita action je