May 25, 2016

Kelebihan iPhone yang tersembunyi

Berapa ramai yang pakai iPhone kat sini? Aku sendiri dah pakai iPhone lebih kurang 3 tahun baru aku tahu yang rupanya iPhone aku ni masih aku belum cukup "explore" lagi.

Bagi siapa yang tak tahu, jom tengok video kat bawah ni.


Macam mana? Lepas ni boleh la try features terbaru ni. Paling best yang boleh pakai pergerakan kepala tu. Senget-senget kepala tu. Hahaha.

Video oleh Tech Insider.

2 comments:

Shiqeen Sattar said...

Xpernah guna hp.. boleh beli nnt

aizat shafiq said...

Ye ke tu?
Macam tak caye je.
:p